DAILY CRUISES WITH CALYPSO
DAILY CRUISES WITH CALYPSO

ΑΝΟΙΞIAΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡA ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚHΣ ΚΡΟΥΑΖΙEΡΑΣ ΣΤΟ AΓΙΟ OΡΟΣ 2019

Επωφεληθείτε από την ανοιξιάτικη προσφορά μας, αποκλειστικά για τα ΚΑΠΗ, τους συλλόγους και τις ενορίες της Ελλάδας και απολαύστε μια μοναδική προσκυνηματική περιήγηση στο Άγιο Όρος μακριά από τον καυτό ήλιο και τη βοή των τουριστών του καλοκαιριού.

 

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για μια περιήγηση στο Άγιο Όρος. Οι ευχάριστες θερμοκρασίες της εποχής και η μειωμένη κίνηση τουριστών, σε συνδυασμό με την δυνατότητα μειωμένων τιμών, καθιστούν τη συγκεκριμένη εκδρομή μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Αποχαιρετήστε την άνοιξη με μια μοναδική προσκυνηματική περιήγηση στο Άγιο Όρος. Χαλαρώστε σε ένα ολοκαίνουργιο, σύγχρονο και άνετο πλοίο, απολαύστε την μοναδικότητα του Αγίου Όρους αλλά και την πνευματικότητα και ψυχική ηρεμία που αποπνέει ο ευλογημένος αυτός τόπος, εμπνευστείτε από την χάρη που αναδύεται από την υπερχιλιοχρονη αυτή πνευματική παλαίστρα αλλά και την ανέγγιχτη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Οι άριστες σχέσεις μας με τους μοναχούς όλων των Ιερών Μονών και Σκητών της διαδρομής μας, εγγυώνται ένα άκρως πνευματικό και χωρίς πίεση χρόνου, προσκύνημα Ιερών Λειψάνων.

 

Τιμή προσφοράς: 8€ ανά άτομο

 

Η προσφορά ισχύει για όλα τα γκρουπ, ανεξαρτήτως αριθμού επιβατών, που προέρχονται από ΚΑΠΗ, συλλόγους ή ενορίες της Ελλάδας για όλον τον μήνα Μαΐο.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2377071420 ή στο email: info@calypso-cruises.gr για να οργανώσουμε μαζί την κρουαζιέρα σας!

Shopping cart
VARIETY OF DAILY CRUISES WITH A LUXURY BOAT